Creatieve Zorg Bingelrade     

Nieuws

Fleur

Vandaag is het zorgcontract van Fleur getekend. Vanaf september zal Fleur op donderdag naar Creatieve Zorg komen en daar verheugen we ons allemaal op. Dat betekent dat vanaf nu alle plekjes bij Creatieve Zorg bezet zijn.

Weer als nieuw..

Het staat weer buiten..Iedereen heeft heel hard gewerkt om ons knorretje en ook de zonnebloemen weer helemaal mooi op te pimpen. Het resultaat mag er zijn. Iedereen heeft zijn eigen bloem op het knorretje geschilderd.

workshop

Paulien Kuijpers heeft ons een hele fijne ochtend bezorgd. Zij gaf ons een workshop acrylgieten. De resultaten waren supermooi en alle deelnemers hadden genoten.

paashaas….

Wat een feest vandaag.. de tuin lag vol eieren!! Goed gezocht allemaal!!!!!

moestuin tijd

Mike heeft vandaag alle bloempotjes gevuld met potgrond . Daarna zaaide hij de peultjes, tuinboontjes en capucijners in. En nu maar groeien!!

insectenhotel

Nadat we eerst in het bos blaadjes, takjes, eikeltjes enz. hadden gezocht, hebben de deelnemers vandaag een insectenhotel gebouwd. De resultaten waren erg mooi. nu maar hopen dat er veel diertjes het hotel vinden..

totempaal

Na bijna een jaar is hij eindelijk klaar! De totempaal van Creatieve Zorg Bingelrade waar alle deelnemers aan hebben meegewerkt. We zijn er trots op!!

Garagesale

Creatieve Zorg doet mee met de garagesale in Bingelrade. We hebben hard gewerkt en gaan nu onze spulletjes proberen te verkopen. Gastheer en Gastvrouw zijn Aron en Linde!

Vakantie

Het is vakantieperiode, dat betekent dat we ons programma aan gaan passen en alleen nog maar leuke dingen gaan doen. Vandaag brachten we een bezoekje aan de kinderboerderij.. daarna gingen we nog even naar onze paarden.

Nieuwe deelnemer

Sinds 11 juni is er weer een nieuwe topper bij Creatieve Zorg Bingelrade. Mike Peters. Nadat hij een dagje mee had gewerkt, heeft hij besloten om op de maandag erbij te komen. Wij vinden het hartstikke gezellig.!!