Creatieve Zorg Bingelrade     

Nieuws

Vakantie

Het is vakantieperiode, dat betekent dat we ons programma aan gaan passen en alleen nog maar leuke dingen gaan doen. Vandaag brachten we een bezoekje aan de kinderboerderij.. daarna gingen we nog even naar onze paarden.

Vakantie

Nieuwe deelnemer

Sinds 11 juni is er weer een nieuwe topper bij Creatieve Zorg Bingelrade. Mike Peters. Nadat hij een dagje mee had gewerkt, heeft hij besloten om op de maandag erbij te komen. Wij vinden het hartstikke gezellig.!!

Nieuwe deelnemer

meivakantie

Ondanks dat Linde en Peetjie twee weken meivakantie hadden van school, wilden ze toch in hun vakantie naar Creatieve Zorg komen. Het programma werd feestelijk aangepast en we hebben samen een heerlijke pizza gemaakt.

meivakantie

Zelf betalen

Na maanden heel intensief geoefend te hebben, werd het tijd dat Aron zelf de boodschappen ging afrekenen. En dat ging hartstikke goed en iedereen was super trots op hem!

Zelf betalen

Linde komt ook een dagje proefdraaien.

4 december is Linde een dagje komen proefdraaien.  Ze heeft met kleipropjes een mal gevuld en dat wordt een schaal. Een cadeautje voor haar moeder. Hoewel ze best bang is voor honden, heeft ze toch gewoon Bieke durven aaien en dat vonden we wel heel knap van haar. Linde vond het zo leuk bij Creatieve Zorg dat ze in januari op de maandag voor vast naar ons komt. En dat vinden we heel erg gezellig.

Linde komt ook een dagje proefdraaien.

Peetjie komt ook naar creatieve zorg

22 november was het helemaal officieel en heeft Peetjie haar zorgcontract getekend. Zij komt op de woensdagen naar Creatieve Zorg Bingelrade. Ze vind het vooral heel fijn om te werken met klei. Ze maakt momenteel een heuse varkenskop van klei voor onze “dierentotempaal”. Het gaat super….

Peetjie komt ook naar creatieve zorg

Dagje proefdraaien

Vandaag kwam Brandon een dagje proefdraaien. Hij had het heel gezellig met Aron. Samen hebben ze een grote pan verse tomatensoep gemaakt. Terwijl de soep stond te pruttelen, hebben ze nog ballen gedraaid.

Dagje proefdraaien

Leerdoel prestatie Aron

Aron heeft zijn persoonlijk leerdoel bereikt.  In amper 8 maanden tijd heeft hij geleerd de klok te lezen. Zijn diploma is een echt horloge waar hij heel trots op is.

Leerdoel prestatie Aron

Overlijden Joanna

Tot onze grote verbijstering en verdriet is Joanna totaal onverwacht overleden . We gaan haar vreselijk missen bij Creatieve Zorg Bingelrade. Haar foto krijgt een mooi plekje in de groep.

Overlijden Joanna

Uitstapje

Na al het harde werken maken we een gezellig uitstapje met picknick naar het Freiwild Gehege Gangelt.

Uitstapje