Creatieve Zorg Bingelrade     

Nieuws

Kerst

We sluiten het jaar af met een gezamenlijke lekkere lunch , Daarna worden de cadeautjes uitgepakt die onder de boom lagen. Een mooie afsluiting van 2019. We gaan er weer tegenaan in 2020!

sinterklaas 2019

We hadden al twee hulppieten en ineens kwamen er nog twee echte Pieten bij. Veel lekkers, veel cadeaus , een gezellige dag!

toverballenboom

We hebben er weer een nieuw  gezamenlijk gemaakt kunstwerk bij. Onze toverballenboom is klaar. Iedereen maakte zijn eigen toverbal, en sommigen zelfs twee!!

boerderij

Vandaag gingen op bezoek bij een grote koeienboerderij in Bingelrade. We mochten meehelpen met voeren van de koeien, opstrooien van de stallen, peren plukken in de wei  en als klap op de vuurpijl… allemaal een rondje met de tractor dwars door de stal. Het was een hele gezellige dag.

Fleur

Vandaag is het zorgcontract van Fleur getekend. Vanaf september zal Fleur op donderdag naar Creatieve Zorg komen en daar verheugen we ons allemaal op. Dat betekent dat vanaf nu alle plekjes bij Creatieve Zorg bezet zijn.

Weer als nieuw..

Het staat weer buiten..Iedereen heeft heel hard gewerkt om ons knorretje en ook de zonnebloemen weer helemaal mooi op te pimpen. Het resultaat mag er zijn. Iedereen heeft zijn eigen bloem op het knorretje geschilderd.

workshop

Paulien Kuijpers heeft ons een hele fijne ochtend bezorgd. Zij gaf ons een workshop acrylgieten. De resultaten waren supermooi en alle deelnemers hadden genoten.

paashaas….

Wat een feest vandaag.. de tuin lag vol eieren!! Goed gezocht allemaal!!!!!

moestuin tijd

Mike heeft vandaag alle bloempotjes gevuld met potgrond . Daarna zaaide hij de peultjes, tuinboontjes en capucijners in. En nu maar groeien!!

insectenhotel

Nadat we eerst in het bos blaadjes, takjes, eikeltjes enz. hadden gezocht, hebben de deelnemers vandaag een insectenhotel gebouwd. De resultaten waren erg mooi. nu maar hopen dat er veel diertjes het hotel vinden..