Creatieve Zorg Bingelrade     

Nieuws

jaarafsluiting

Vandaag was de laatste dag voor de vakantie. We hebben dit vreemde jaar heel feestelijk afgesloten.  Er lagen veel cadeaus onder de kerstboom, Er was een heerlijke kerstlunch en voor het thuisfront een kersttas vol zelfgemaakte cadeaus voor thuis onder de boom. Nu fijn genieten van de kerstvakantie.

Klaar!!

Na bijna 2 jaar zwoegen, knippen, passen, meten plakken is eindelijk ons gezamenlijke mozaiekproject klaar! Iedereen heeft zijn/haar steentje bijgedragen. Het resultaat is geweldig geworden. Je wordt er echt vrolijk van. Wat knap gedaan door alle cliënten van Creatieve Zorg Bingelrade!

Tuinconcert Marleen Mols

Wat een feest! De cliënten van Creatieve Zorg Bingelrade hadden een live optreden in onze tuin gewonnen.    Marleen Mols en Roger Peters  zongen een middag vullend programma en de cliënten hebben genoten..

Klaar

Ook deze dame is nu klaar. Onder toeziend oog van onze vrijwilligster Francine heeft iedereen een deel van de dame beschilderd. Het resultaat mag gezien worden!!

Diploma

Na weken oefenen, lezen, leren, aantekeningen maken en veel herhalen over het thema ; van koe tot melk op jouw tafel, een educatief programma van Campina, was het vandaag zover.  Iedereen deed examen. spannend, met veel zenuwen maar… Iedereen geslaagd! Wat wisten ze er veel van, de kanjers!

Carnaval 2020

Op 19 februari kwam Prins Branko de 1e ( prins van Bingelrade) samen met een paar mensen van zijn gevolg, op bezoek bij Creatieve Zorg. Iedereen was verkleed en we hebben er een heel gezellig feest van gemaakt. Alle deelnemers kregen een speld én een medaille van de prins. Daarna was het tijd voor de polonaise!!

Kerst

We sluiten het jaar af met een gezamenlijke lekkere lunch , Daarna worden de cadeautjes uitgepakt die onder de boom lagen. Een mooie afsluiting van 2019. We gaan er weer tegenaan in 2020!

sinterklaas 2019

We hadden al twee hulppieten en ineens kwamen er nog twee echte Pieten bij. Veel lekkers, veel cadeaus , een gezellige dag!

toverballenboom

We hebben er weer een nieuw  gezamenlijk gemaakt kunstwerk bij. Onze toverballenboom is klaar. Iedereen maakte zijn eigen toverbal, en sommigen zelfs twee!!

boerderij

Vandaag gingen op bezoek bij een grote koeienboerderij in Bingelrade. We mochten meehelpen met voeren van de koeien, opstrooien van de stallen, peren plukken in de wei  en als klap op de vuurpijl… allemaal een rondje met de tractor dwars door de stal. Het was een hele gezellige dag.