Creatieve Zorg Bingelrade     

Nieuws

moestuin tijd

Mike heeft vandaag alle bloempotjes gevuld met potgrond . Daarna zaaide hij de peultjes, tuinboontjes en capucijners in. En nu maar groeien!!

moestuin tijd

insectenhotel

Nadat we eerst in het bos blaadjes, takjes, eikeltjes enz. hadden gezocht, hebben de deelnemers vandaag een insectenhotel gebouwd. De resultaten waren erg mooi. nu maar hopen dat er veel diertjes het hotel vinden..

insectenhotel

totempaal

Na bijna een jaar is hij eindelijk klaar! De totempaal van Creatieve Zorg Bingelrade waar alle deelnemers aan hebben meegewerkt. We zijn er trots op!!

totempaal

Garagesale

Creatieve Zorg doet mee met de garagesale in Bingelrade. We hebben hard gewerkt en gaan nu onze spulletjes proberen te verkopen. Gastheer en Gastvrouw zijn Aron en Linde!

Garagesale

Vakantie

Het is vakantieperiode, dat betekent dat we ons programma aan gaan passen en alleen nog maar leuke dingen gaan doen. Vandaag brachten we een bezoekje aan de kinderboerderij.. daarna gingen we nog even naar onze paarden.

Vakantie

Nieuwe deelnemer

Sinds 11 juni is er weer een nieuwe topper bij Creatieve Zorg Bingelrade. Mike Peters. Nadat hij een dagje mee had gewerkt, heeft hij besloten om op de maandag erbij te komen. Wij vinden het hartstikke gezellig.!!

Nieuwe deelnemer

meivakantie

Ondanks dat Linde en Peetjie twee weken meivakantie hadden van school, wilden ze toch in hun vakantie naar Creatieve Zorg komen. Het programma werd feestelijk aangepast en we hebben samen een heerlijke pizza gemaakt.

meivakantie

Zelf betalen

Na maanden heel intensief geoefend te hebben, werd het tijd dat Aron zelf de boodschappen ging afrekenen. En dat ging hartstikke goed en iedereen was super trots op hem!

Zelf betalen

Linde komt ook een dagje proefdraaien.

4 december is Linde een dagje komen proefdraaien.  Ze heeft met kleipropjes een mal gevuld en dat wordt een schaal. Een cadeautje voor haar moeder. Hoewel ze best bang is voor honden, heeft ze toch gewoon Bieke durven aaien en dat vonden we wel heel knap van haar. Linde vond het zo leuk bij Creatieve Zorg dat ze in januari op de maandag voor vast naar ons komt. En dat vinden we heel erg gezellig.

Linde komt ook een dagje proefdraaien.

Peetjie komt ook naar creatieve zorg

22 november was het helemaal officieel en heeft Peetjie haar zorgcontract getekend. Zij komt op de woensdagen naar Creatieve Zorg Bingelrade. Ze vind het vooral heel fijn om te werken met klei. Ze maakt momenteel een heuse varkenskop van klei voor onze “dierentotempaal”. Het gaat super….

Peetjie komt ook naar creatieve zorg