Creatieve Zorg Bingelrade     

Nieuws

workshop

Paulien Kuijpers heeft ons een hele fijne ochtend bezorgd. Zij gaf ons een workshop acrylgieten. De resultaten waren supermooi en alle deelnemers hadden genoten.

workshop

paashaas….

Wat een feest vandaag.. de tuin lag vol eieren!! Goed gezocht allemaal!!!!!

paashaas….

moestuin tijd

Mike heeft vandaag alle bloempotjes gevuld met potgrond . Daarna zaaide hij de peultjes, tuinboontjes en capucijners in. En nu maar groeien!!

moestuin tijd

insectenhotel

Nadat we eerst in het bos blaadjes, takjes, eikeltjes enz. hadden gezocht, hebben de deelnemers vandaag een insectenhotel gebouwd. De resultaten waren erg mooi. nu maar hopen dat er veel diertjes het hotel vinden..

insectenhotel

totempaal

Na bijna een jaar is hij eindelijk klaar! De totempaal van Creatieve Zorg Bingelrade waar alle deelnemers aan hebben meegewerkt. We zijn er trots op!!

totempaal

Garagesale

Creatieve Zorg doet mee met de garagesale in Bingelrade. We hebben hard gewerkt en gaan nu onze spulletjes proberen te verkopen. Gastheer en Gastvrouw zijn Aron en Linde!

Garagesale

Vakantie

Het is vakantieperiode, dat betekent dat we ons programma aan gaan passen en alleen nog maar leuke dingen gaan doen. Vandaag brachten we een bezoekje aan de kinderboerderij.. daarna gingen we nog even naar onze paarden.

Vakantie

Nieuwe deelnemer

Sinds 11 juni is er weer een nieuwe topper bij Creatieve Zorg Bingelrade. Mike Peters. Nadat hij een dagje mee had gewerkt, heeft hij besloten om op de maandag erbij te komen. Wij vinden het hartstikke gezellig.!!

Nieuwe deelnemer

meivakantie

Ondanks dat Linde en Peetjie twee weken meivakantie hadden van school, wilden ze toch in hun vakantie naar Creatieve Zorg komen. Het programma werd feestelijk aangepast en we hebben samen een heerlijke pizza gemaakt.

meivakantie

Zelf betalen

Na maanden heel intensief geoefend te hebben, werd het tijd dat Aron zelf de boodschappen ging afrekenen. En dat ging hartstikke goed en iedereen was super trots op hem!

Zelf betalen